Anlık Bildirim

IKEA oyunculara özel aksesuarlar üretecek

İsveçli mobilya şirketi IKEA, bilgisayar kullanıcılarına hitap etmek istiyor. Şirket, yaptığı açıklama ile oyunculara yönelik aksesuarlar üreteceğini açıkladı. İşte IKEA'nın oyuncu aksesuarları.
Uygun fiyatlı mobilyalarıyla tanınan İsveçli şirket IKEA, sadece uygun fiyatlı mobilyalar yapmak yerine, çeşitli yaşam tarzlarına hitap edebilmek için şirketin odağını genişletiyor. Şirket yakın bir zamanda, küçük daireler için robotik mobilyalar üretmeyi planladığını açıklamıştı, ancak bununla sınırlı kalmayacak.

Oyuncuların ihtiyaçlarını giderecek

IKEA geçtiğimiz günlerde, oyuncuların evdeki yaşam kalitesini artırmak için UNYQ ile işbirliği yapacaklarını ve çeşitli aksesuarlar üreteceklerini açıkladı. IKEA markalı oyun farelerini veya klavyelerini görmeyeceğiz. Ancak bunun yerine şirket, erişilebilirlik ihtiyaçları olan oyuncular için ürünler geliştirecek.
İsveç IKEA’nın Yaratıcı lideri Michael Nikolic konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda: "Bu grubun (oyuncular) özel ihtiyaçlarını, gerektiği kadar görmediğimiz doğru. Oyuncuları çevreleyen birçok efsane ve yanlış anlamalar var. Aslında oyun oynamak bazı kişiler için tam zamanlı bir iş." ifadelerini kullandı. Şirket şimdiye kadar dokulu tuş başlıkları, mouse kablosu tutucu ve bilek bandı ürünlerinin prototipini geliştirdi. Bu aksesuar sayısının gittikçe artacağı da belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim