Anlık Bildirim

Hyundai Kona'ya 'Smart' donanım seviyesi geldi: İşte fiyatı ve özellikleri

Hyundai Kona'nın yeni Smart donanım seviyesi şimdilik yalnızca 1.6 litre dizel motor ve 7 ileri DCT şanzımanla tercih edilebilecek. Hyundai Kona Smart'ın fiyatı ve özellikleri haberimizde:

Hyundai Kona'ya 'Smart' donanım seviyesi geldi: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Hyundai Assan, B-SUV segmentindeki temsilcisi Kona’ya yeni bir donanım seviyesi ekledi. Temmuz’un ikinci yarısında satışa sunulan “Smart” isimli donanım seviyesi, sahip olduğu özelliklerle şehir içi ve uzun yolculuklarda kullanıcısına üst düzey konfor vadediyor.

Hyundai Kona’nın yeni Smart donanım seviyesiyle özellikle fiyat-performans odaklı müşterilerin çekim merkezi haline geleceği belirtiliyor. Yeni donanım seviyesi Smart ile tazelenen Hyundai Kona’nın dikkat çeken özellikleri arasında 18 inç alüminyum alaşımlı jantları, elektrikli açılabilir cam tavanı ve 7 inç Multimedya Eğlence & Sesli Kontrol Sistemi (Bluetooth) yer alıyor.

Hyundai Kona Smart’da sunulan arka park sensörü, arka görüş kamerası ve arka kol dayama gibi özellikler de giriş seviyesine eklenen donanımlar olarak sıralanıyor.

Hyundai Kona Smart, şimdilik sadece 1.6 litre dizel motor ve 7 ileri DCT şanzımanla satın alınabiliyor. Hyundai’nin yeni geliştirilen Smartstream 1.6 litre dizel motoru, sürtünme oranındaki önemli bir düşüş ile oldukça verimli bir turboşarj performansı da sunuyor. Smart donanım seviyesiyle birlikte Hyundai Kona’nın güncel fiyat listesi şöyle:

Hyundai Kona'ya 'Smart' donanım seviyesi geldi: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8444 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hyundai kona smart, hyundai kona fiyatları 2020 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim