Anlık Bildirim

Hydraloop ile evinizde atık su dönüşümü başlıyor

Hydraloop atık su dönüşüm sistemi evinizin gri su giderine bağlanarak çok katmanlı ve detaylı bir arıtım sürecinden geçiriyor ve sonrasında belirli temizlikte su ortaya çıkarıyor.

Hydraloop ile evinizde atık su dönüşümü başlıyor Tam Boyutta Gör

Bugün dünya üzerinde kaliteli suya erişmekte zorlanan büyük bir insan topluluğu var. Bununla birlikte suya erişim imkanı olan toplumlarda da aşırı bir israfın olduğu gözlerden kaçmıyor. Sayısız uyarı yapılmasına rağmen insanlar suyu hiç bitmeyecekmiş gibi hoyratça kullanıyor. Pek çok girişim insanların suyu tasarruflu kullanabilmesi için yöntemler geliştiriyor. Hydraloop bunlardan birisi.

Hydraloop özellikleri ve fiyatı

CES 2020 fuarında sergilenen Hydraloop bir buzdolabı boyutlarında atık su dönüşüm cihazı. Evinizdeki atık su giderine monte edilen Hydraloop sofistike teknolojiler kullanarak gri suyu belirli ölçüde temiz bir hale getiriyor.

Cihaz içerisinde katmanlar atık suyu çökeltme, ayrıştırma, sıvı ayrıştırma, bölümleme gibi işlemlerden geçiriyor. Son olarak kalan suya nem uygulanıyor ve son olarak ultra viyole ışın ile dezenfekte ediliyor. Elbette içilebilir sudan bahsetmiyoruz ancak tuvalette, çamaşır makinelerinde, bahçelerde veya havuzlarda rahatça kullanılabiliyor. Bu işleme süreci dev atık su işleme tesislerindekiler ile aynı.

Firma yetkilileri 4 kişilik bir ailede Hydraloop kullanarak yılda 80 bin litre su tasarruf edilebileceğini hesaplamış. Sadece ev için değil ülkenin su kaynakları için de oldukça önemli bir rakam. Hydraloop sistemi 4000$ fiyat etiketine sahip ve bugüne kadar 100 adet satılmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim