Anlık Bildirim

Huawei yeni sanal asistanını tanıttı: Celia

ABD'nin uyguladığı yaptırımlardan sonra akıllı telefonlarında Google Asistan'a yer veremeyen Huawei, Avrupalı kullanıcılar için Celia isimli yeni bir sanal asistan tasarladı.

Huawei yeni sanal asistanını tanıttı: Celia Tam Boyutta Gör

Huawei kısa süre önce düzenlediği etkinlikte P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus akıllı telefonlarının yanında Celia isimli yeni sanal asistanını da tanıttı.

Çinli şirket ABD'nin uyguladığı yaptırımlar nedeniyle akıllı telefonlarında Google uygulama ve hizmetlerine yer veremiyor. Bunlar arasında Google Asistan da var.

Yeni bir sanal asistan sunmak Huawei için artık bir gereklilik haline gelmişti. Kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak üzere geliştirilen Huawei Celia yapay zekadan güç alıyor.

Huawei yeni sanal asistanını tanıttı: Celia Tam Boyutta Gör

Yeni sanal asistan, Google Asistan ve Siri'ye rakip olarak geldi. Hey Celia sesli komutu ile etkinleştirilebiliyor.

Standart sanal asistan özellikleri sunuyor

Dijital asistan arama yapmanıza, alarm kurmanıza veya bildirimleri okumanıza yardımcı olabildiği gibi fotoğraflardaki nesneleri tanımlayarak nereden satın alabileceğinizi bulabiliyor.

Huawei yeni sanal asistanını tanıttı: Celia Tam Boyutta Gör

Elbetteki tüm yetenekleri bununla sınırlı değil. Takvim kaydı oluşturabiliyor, yiyeceklerin kalorisini hesaplayabiliyor, müzik çalabiliyor, hava durumu bilgisi verebiliyor ve bir çevirmen gibi çalışabiliyor.

Avrupalı kullanıcılar için tasarlanan Huawei Celia, şu anda sadece İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerini destekliyor. Sanal asistan ilk olarak Birleşik Krallık, Fransa, İspanya, Şili, Meksika ve Kolombiya gibi ülkelerde kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim