Anlık Bildirim

Huawei yeni ekran tedarikçisini Çin'de buldu

Çinli teknoloji devi Huawei, gelecekte piyasaya süreceği Honor ve Nova akıllı telefonlarında kullanılacak ekranları üretmesi için kendi ana vatanından bir şirketle anlaştı.

Huawei yeni ekran tedarikçisini Çin'de buldu Tam Boyutta Gör

Gelen son bilgilere göre Çinli ekran üreticisi Visionox, gelecekte piyasaya sürülecek Honor ve Nova telefonlar için ekran tedarik etmeye başlayacak. Mi Mix Alpha'da kullanılan kıvrımlı ekranın üreticisi olan şirket aynı zamanda Mi Note 10 için de ekran tedarik etmişti.

Visionox önümüzdeki yıl Huawei'nin tedarik zincirinin bir parçası olacak. Bu bilgi şirkete yakın kaynaklar tarafından doğrulandı. Visionox ekranlı ilk akıllı telefonun Honor markası altında piyasaya sürüleceği bildiriliyor.

Huawei yeni ekran tedarikçisini Çin'de buldu Tam Boyutta Gör

Ekran örnekleri gönderecek

Çinli üretici 2020'nin Şubat ayında Huawei'ye, test etmesi için ekran örnekleri sunacak. Seri üretime ise Mart ayında geçilmesi planlanıyor.

Bununla birlikte Visionox mevcut üretim kapasitesi ile tüm siparişleri karşılayamayabilir. Şirketin 2020'de Huawei'ye akıllı telefonları için 5 ila 10 milyon ekran tedarik edebileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim