Anlık Bildirim

Huawei'ye göre en güvenli işletim sistemi, kendi geliştirdiği HarmonyOS

ABD ile yaşadığı ticaret yasağının ardından kendi işletim sistemini geliştirmeye ağırlık veren Huawei'ye göre, HarmonyOS 2020 yılında dünyanın en büyük beşinci işletim sistemi olacak.

Huawei'ye göre en güvenli işletim sistemi, kendi geliştirdiği HarmonyOS Tam Boyutta Gör

Yakın tarihli bir röportajda, Huawei Halkla İlişkiler Kıdemli Başkan Yardımcısı Joy Tan, HarmonyOS işletim sisteminin kodunun, piyasadaki diğer işletim sistemlerinden daha az satıra sahip olduğunu ve yeni işletim sisteminin daha yüksek bir güvenlik düzeyi sunduğunu söyledi.

2020 yılında ilk beşe girecek

"HarmonyOS, güçlü özelliklere sahip hafif, kompakt bir işletim sistemidir. Piyasadaki diğer işletim sistemleri ile karşılaştırıldığında, daha az sayıda kod satırına sahiptir ve daha güvenlidir. Ayrıca, uygulamalar çok çeşitli cihazlarda çalıştırılabilir." şeklinde açıklama yapan Joy Tan, HarmonyOS işletim sisteminimn 2020 yılında yükselişe geçeceğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Harmony işletim sistemini başlattık. Counterpoint Research'ün raporunda belirttiği gibi, 2020'nin sonunda Harmony işletim sistemi Linux'tan daha popüler hale gelecek. Böylece, dijital cihazlar için beşinci en büyük işletim sistemi olacağını söyleyebiliriz."

Huawei'ye göre en güvenli işletim sistemi, kendi geliştirdiği HarmonyOS Tam Boyutta Gör

Bununla beraber araştırma şirketi Counterpoint'in raporuna göe Huawei HarmonyOS, 2020'de pazarın %2'sine sahip olacak. Kalan paylar ise şu şekilde dağıtılacak:  Android %39, Windows %35, İOS %13.87, MacOS %5.92, ve Linux %0.77.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20851 kez okundu.
26 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim