Anlık Bildirim

Huawei Watch GT2 Pro karşınızda: Güncel tasarım, kablosuz şarj

Huawei Watch GT2 Pro seramik kasa malzemesi, safir cam, yeni ekran temaları, hızlı şarj, 2 hafta kullanım süresi, kablosuz şarj desteği gibi dikkat çekici özelliklerle geliyor.

Huawei Watch GT2 Pro karşınızda: Güncel tasarım, kablosuz şarj Tam Boyutta Gör

Huawei’nin üst seviyeye konumlandırdığı ve uzun kullanım süreleri ile beğeni toplayan Watch GT akıllı saat serisine yeni bir üye ekleniyor. Huawei Watch GT2 Pro serinin en iyisi olacak özelliklere sahip.

Huawei Watch GT2 Pro özellikleri ve fiyatı

Dairesel tasarımını koruyan Huawei Watch GT2 Pro akıllı saat model titanyum ile güçlendirilmiş seramik bir kasa malzemesine sahip. Safir cam kaplama ise darbelere karşı saatin ekranını koruyor.

Firmanın Kirin yongası ve özel ara yüzü ile çalışan akıllı saatte TruSeen 4.0+ nabız sensörü çok daha hassas ölçümler yapabiliyor. Saat ayrıca kandaki oksijen oranını da doğruluk oranı yüksek şekilde izleyebiliyor.

100’den fazla aktivite moduna sahip olan saatte golf sporu için hassas ölçüm yeteneğinin eklendiği ifade ediliyor. Ekran temaları da pek çok etkileyici yeni örneğe sahip. Akıllı saat yine 2 haftaya kadar kullanım ömrü sunarken 5 dakikalık şarj ile 10 saat ek süre kazanabiliyor.

Diğer bir önemli özellik ise kablosuz şarj desteği sunması. Böylece ters kablosuz şarj özelliğine sahip olan Huawei P40 Pro ve pek çok modelden şarj edebilmek mümkün hale geliyor. Huawei Watch GT2 Pro akıllı saat modelinin spor versiyonu 329 Avro iken klasik versiyonu 349 Avro şeklinde satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10214 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei watch gt2 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim