Anlık Bildirim

Huawei Watch D tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch D akıllı saat modeli ekstra aksesuarları ile hassas bir tansiyon ölçümü yapmayı amaçlıyor. Ayrıca elektro kardiyografi ölçümü de sağlık yeteneklerini arttırıyor. 

Huawei Watch D Tam Boyutta Gör

Huawei’nin katlanabilir ekranlı akıllı telefonu P50 Pocket’in yanında bir de akıllı saati vardı. Huawei Watch D adındaki akıllı saat modeli kardiyografi ve tansiyon ölçme özellikleri ile sağlık takibine yeni bir boyut getiriyor. 

Huawei Watch D özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch D dörtgen bir tasarıma sahip ve firmanın son modellerinden alışık olduğumu doğruluk payı çok yüksek sağlık takibi sensörleri ile geliyor. Farklı yönü ise elektro kardiyografi ve tansiyon ölçme özelliklerine sahip olması. 

Tansiyon için kayışın içerisine yerleştirilen şişme bir kese mevcut. Saatin arka kısmına bağlanan pinli mekanizma ile kese şişiyor ve TruBP sensörü ± 3mmHg hata payı bırakarak ölçüm yapıyor. Ölçüm için düzgün oturmalı, bileği kalp seviyesine çıkarmalı ve hareket etmemelisiniz. ECG ölçümü de 8 adet foto elektrik sensör barındıran TruSeen 5.0+ sistemi ve elektrotlar ile yapılıyor.

Böylece aritmi, aterosklerosiz ve uyku bozuklukları ölçülebiliyor. Huawei Çin genelinde 300 hastane ile bu sensörlerin doğruluğu konusunda testler yapıyor. 
1.64 inçlik AMOLED ekrana sahip olan saat nabız, uyku düzeni, kandaki oksijen miktarı gibi standart ölçümleri de son derece hassas gerçekleştiriyor. Çok fonksiyonlu NFC, IP68 sertifikası gibi özellikleri olan saat standart kullanımda 1 hafta gidiyor. Fiyatı ise 415 Avro olarak açıklandı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim