Anlık Bildirim

Huawei küllerinden doğuyor, Çin’de rekor yükseliş

Huawei kendi ülkesinde rekor akıllı telefon satışları yaparak uzun bir aradan sonra büyük bir yükseliş yaşamayı başardı. Firma ambargolara rağmen akıllı telefon üretmekten vazgeçmiyor.
Huawei Tam Boyutta Gör
ABD’nin koyduğu ağır ambargolar sonrasında akıllı telefon pazarından silinme noktasına gelen Huawei yılmadı ve küllerinden doğdu. Firma ülkesinde rakiplerini bırakarak rekor bir yükseliş gerçekleştirdi.

Huawei dönüyor

Ambargolar nedeniyle 5G gibi en yeni teknolojilere ulaşamayan Huawei, önceki nesillerle yola devam etmeyi tercih etti. Herhangi bir 5G barındıran telefonu olmamasına rağmen özellikle Çin’de yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Yılın ikinci çeyrek raporlarına göre Huawei ülkesinde yüzde 58 artış göstererek tüm markaları geride bıraktı. Sadece realme markası yüzde 8 ve Apple da yüzde 7 yükseliş gösterebildi. Vivo, Oppo, Honor, Xiaomi çeyrek dönemi düşüşle kapattı.

Huawei bu yükselişle pazar payını yüzde 11.3 seviyesine getirdi. Çin’de Vivo yüzde 17.7 ile liderken Apple ve Oppo da yüzde 17.2 ile ikinciliği paylaşıyor. Honor markası ise yüzde 15 ile üçüncü sırada bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13607 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, honor ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim