Anlık Bildirim

Huawei'nin işletim sistemi ilk güncellemesini aldı

Huawei'nin Android'e alternatif olarak geliştirdiği HarmonyOS işletim sistemi için ilk güncelleme yayınlandı. HarmonyOS şu anda sadece Honor Vision TV'lerde kullanılıyor.

Huawei'nin işletim sistemi ilk güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Huawei'nin geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu HarmonyOS işletim sistemi için ilk güncelleme yayınlandı. Ancak sadece Honor Vision TV'ler için.

Çinli şirketin Android'e alternatif olarak geliştirdiği HarmonyOS ilk olarak Honor Vision ve Honor Vision Pro isimli akıllı TV'lerde kullanıldı. İşletim sistemi henüz akıllı telefonlara gelmiş değil.

İlk güncelleme televizyonlara birçok iyileştirme ve yeni özellik getiriyor. Arayüz, ayarlar ve uygulamalarda bazı değişiklikler söz konusu.

Huawei'nin işletim sistemi ilk güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

Yakında Avrupa'ya gelebilir

Ayrıca yeni TV kanalları, ekrandaki duvar kağıdını değiştirme ve albümlerdeki fotoğrafları toplu olarak silme gibi bazı yeni özellikler eklendi.

Honor Vision TV'ler şu anda sadece Çin'de satılıyor. Ancak son güncelleme ile ayarlara global menü desteği geldi. Bu da televizyonların kısa süre içerisinde Avrupa pazarında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim