Anlık Bildirim

Huawei Mate 40 Pro özçekim puanında lider

Huawei Mate 40 Pro ortalama olarak 103 özçekim puanı alabiliyor. Ayrıca 110 fotoğraf puanı ile özçekim kategorisinde bir rekora imza atıyor. İkinci ise P40 Pro oluyor.

Huawei Mate 40 Pro özçekim puanında lider Tam Boyutta Gör

Piyasaya çıktığı her dönemde DxOMark kamera testlerini adeta domine eden Huawei amiral gemisi telefonlar yeni bir başarıya daha imza attı. En iyi özçekim kamerası puanlarında Huawei Mate 40 Pro liderliğe oturdu.

Huawei Mate 40 Pro özçekim lideri

DxOMark platformunun yaptığı kamera testlerinde Huawei Mate 40 Pro+ modeli 139 ortalama puan ile lider durumda bulunuyor. Hemen arkasından ise Huawei Mate 40 Pro modeli 136 puanla geliyor.

Huawei Mate 40 Pro+ modeli 50MP çözünürlüğünde f/1.9 OIS ana sensör, 20MP ultra geniş sensör, 12MP ve 8MP OIS telefoto sensörler barındırıyor. Huawei Mate 40 Pro ise 50MP f/1.9 sensör, 20MP geniş açılı sensör ve 12MP telefoto sensöre sahip.

Huawei Mate 40 Pro özçekim puanında lider Tam Boyutta Gör

Özçekim kameralarına gelecek olursa Huawei Mate 40 Pro liderliği ele geçiriyor ve 104 ortalama puan alıyor. 13MP ana sensör ve 3D ToF sensörü sayesinde model oldukça başarılı özçekim yapabiliyor. Fotoğraf puanı ise 110 ile listenin en iyisi olmuş. Testlerde karanlık ortam çekimlerinin çok başarılı olduğu görülmüş. Yine de bazı anlarda beyaz dengesi ve renk akıcılığının bozulabildiği, sabit odaklı lensin yetersiz kalabildiği dile getirilmiş.

Özçekim listesinde daha önceki lider ise 103 puanla P40 Pro modeliydi. Modelde 32MP çözünürlüğünde ana sensör ve kızıl ötesi sensör mevcuttu. Hem arka kamera hem de ön kamera testlerinde ilk iki sırayı Huawei telefonlarının alması da dikkat çekici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim