Anlık Bildirim

Huawei M-Pen 2 ve hızlı şarj ürünleri tanıtıldı

Huawei M-Pen 2 ekran kalemi 4096 baskı seviyesi ve hızlı şarj desteklerken firmanın araç içi kablolu ve taşınabilir şarj istasyonları da 66W seviyesine çıkabiliyor.

Huawei M-Pen 2 ve hızlı şarj ürünleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei’nin adeta ürün geçidine sahne olan bugünkü etkinliğinde Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+, Porsche Design Mate 40 amiral gemileri sahneye çıktı. Yanında ise ilgi çekici aksesuarlar vardı.

Huawei M-Pen 2 özellikleri ve fiyatı

Huawei M-Pen 2 firmanın en iyi aktif ekran kalemi olarak dikkat çekiyor. 4096 baskı hassasiyetine sahip olan ekran kalemi Mate 40 akıllı telefon serisi ve son dönem Huawei tabletleri ile uyumlu çalışıyor. En önemli noktası ise birden fazla cihazı desteklemesi. Böylece cihazları yanyana koyarak daha büyük tuvaller elde edebiliyorsunuz.

M-Pen 2 ekran kalemi 40 güne kadar bekleme süresi sunuyor. Sürekli yazarsanız da 10 saatte şarj ihtiyacı oluyor. 5 dakikalık şarj ile 2 saate yakın kullanım süresi elde edilirken üst kısım çıkarılarak Mate 40 dahil pek çok yuvadan şarj edilebiliyor. Ayrıca kablosuz şarj da mevcut. Fiyatı ise 99 Avro.

Huawei M-Pen 2 ve hızlı şarj ürünleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei yeni şarj aksesuarları

Huawei yeni Mate 40 serisi için hızlı şarj aksesuarları da hazırladı. Araç içerisinde kullanım için 66W çakmaklık şarj ile 50W kablosuz şarj plakası bunlar arasında ve firmanın en hızlı araç ürünleri oldu. Diğer taraftan 66W hızlı şarj özelliği olan 12000mAh SuperCharge taşıanbilir şarj istasyonu da önümüzdeki haftalarda satışa çıkacak.

Huawei M-Pen 2 ve hızlı şarj ürünleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim