Anlık Bildirim

Huawei, katlanabilir akıllı telefonu Mate X'in daha ucuz bir modelini piyasaya sürecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Mate X'in daha ucuz bir modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Detaylar TENAA'da gün yüzüne çıktı.

Huawei, katlanabilir akıllı telefonu Mate X'in daha ucuz bir modelini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Huawei katlanabilir akıllı telefon modellerini genişletiyor. Şirketin dikey olarak katlanabilen bir cihaz üzerinde çalıştığı bilinirken, ortaya çıkan yeni bilgiler ise Mate X'in daha ucuz bir sürümünün raflardaki yerini alacağına işaret ediyor.

Başka varyantlar da yolda

Sızıntı haberleri konusunda güvenilir bir kaynak olan Mukul Sharma, Çinli devin yeni planlarını ortaya koydu. Şirketin Kasım ayında satışa sunduğu Huawei Mate X'in, 8 GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunan versiyonu yaklaşık 2.400 dolar fiyat etiketine sahip. Dolayısıyla şirket bu derece yüksek fiyatlara çıkamayan kullanıcılar için yeni bir cihaz piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Huawei, katlanabilir akıllı telefonu Mate X'in daha ucuz bir modelini piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Çin sertifikasyon kurumu TENAA'nın veritabanında listelenen yeni Huawei Mate X modeli 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Ana modele göre daha ucuz olacak cihazın fiyatıyla ilgili ise henüz bir bilgi olmadığını da belirtelim. Buna ek olarak Huawei Mate X modelinin 8/12 GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı sunacak olan versiyonlarının da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni Mate X modelinin ne zaman raflara çıkacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim