Anlık Bildirim

Huawei, yeni kulaklığı FreeClip için güncelleme yayınladı: İşte yenilikler

Huawei, ilginç tasarımlı kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeClip için ilk yazılım güncellemesini sundu. Ufak boyutlu güncelleme, Bluetooth bağlantısını ve kararlılığını iyileştiriyor.
Huawei FreeClip yazılım güncelleme Tam Boyutta Gör
Huawei, yakın zamanda Huawei FreeClip adını verdiklerini C şeklinde ilginç tasarımlı bir kablosuz kulaklık tanıttı. Tam kablosuz kulaklık, ilk yazılım güncellemesini aldı. 794KB boyutundaki güncelleme, Bluetooth performansını iyileştirmesi (daha az bağlantı kopması, daha sorunsuz dinleme deneyimi) açısından önemli.

Huawei FreeClip kulaklık güncelleme detayları

Huawei Freeclip kulaklık nasıl güncellenir Tam Boyutta Gör
Huawei FreeClip, Apple’ın AirPods’larının aksine çok daha kolay güncelleniyor. Huawei Smart AI Life uygulamasını açıp Aygıt bölümüne gitmek yeterli oluyor. Güncelleme ekranında indir butonuna dokunularak kulaklığın yeni yazılımı yükleniyor. Huawei, güncellemeden önce her iki kulaklığın da en az %20 pile sahip olması gerektiğini söylüyor.

Huawei FreeClip, sol ve sağ kulaklık ayrımı yapmayı gerektirmeyen, markanın ilk açık yapıda kulaklığı. Diğer open ear kulaklıklarda olduğu gibi kulak kanalına oturmuyor; bu nedenle dış ses rahatça duyulabiliyor. Kulaklık, aynı anda iki cihaza bağlanabiliyor. IP54 sertifikalı kulaklık, 32 saate kadar pil ömrü sunuyor ve 10 dakikalık şarjla 3 saat dinleme süresi sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim