Anlık Bildirim

Huawei FreeBuds Pro 3, kayıp kulaklık desteğiyle satışa sunulacak: İşte Türkiye fiyatı

Huawei, en yeni TWS kulaklığı FreeBuds Pro 3'ü Türkiye'de çıkarıyor. ANC 3.0, 31 saate kadar pil ömrü sunma gibi güzel özelliklerle gelen Huawei FreeBuds Pro 3, üç renk seçeneğiyle satılacak.
Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Huawei, 27 Eylül'de düzenlediği etkinlikte yeni 18 karat altın akıllı saati Huawei Ultimate Design, Watch GT 4 ve FreeBuds Pro 3 TWS kulaklığın Türkiye fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. Kirin A2 çiple donatılan FreeBuds Pro 3, 31 saate kadar pil ömrüyle dikkat çekiyor. Peki, Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı ne kadar, ne zaman çıkacak?

Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı ve çıkış tarihi

Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı 4.999 TL. Kulaklık, beyaz seramik, buz grisi ve yeşil renk seçenekleriyle satışa çıkacak.

Huawei FreeBuds Pro 3 çıkış tarihi olarak ön siparişler 2 Ekim'de başlayacak, 18 Ekim'de satışa sunulacak. Kayıp kulaklık desteği ile geldiğini belirtmekte fayda var.

Huawei, FreeBuds Pro 3 özellikleri

Huawei FreeBuds Pro 3, Polar kod teknolojisini kullanan ve Apple'ın AirPods Pro'sundan dört kat daha yüksek 1,5 Mbps kayıpsız ses iletimini destekleyen Kirin A2 çipiyle donatılmış.

FreeBuds Pro 3, ses kalitesindeki iyileşmenin yanı sıra gürültü azaltma, pil ömrü ve diğer hususlar açısından da geliştirilmiş. Gürültü azaltma açısından FreeBuds Pro 3, çağrı gürültüsünü azaltma özelliğini daha da geliştirerek gürültülü ortamlarda bile net telefon konuşmasına olanak tanıyan QuietCall 2.0'ı kullanıyor. Pil ömrü açısından Huawei FreeBuds Pro 3, tek şarjla 7 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 31 saate kadar pil ömrü sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim