Anlık Bildirim

Huawei bütçe dostu Enjoy 10s akıllı telefonunu tanıttı

Huawei yeni akıllı telefonlarını birbiri ardına tanıtmaya devam ediyor. Çinli şirket şimdi de Enjoy 10s olarak adlandırılan üç arka kamera ve uygun fiyat etiketi ile dikkat çeken bir model çıkardı.

Huawei bütçe dostu Enjoy 10s akıllı telefonunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Huawei, Çin'de Enjoy 10s olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefon tanıttı. Cihaz kısa süre önce piyasaya sürülen Honor 20 Youth Edition modeline benziyor. Her iki cihazın da tüm özellikleri neredeyse aynı.

Huawei Enjoy 10s, 2400 × 1080 piksel çözünürlük ve 20:9 en boy oranı sunan 6.3 inç OLED ekrana sahip. 2.2 GHz hızında çalışan Kirin 710F işlemci ve 6 GB RAM ile güçlendirilen telefonun 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca microSD kart desteği sayesinde hafızasını 256 GB'a kadar yükseltmek mümkün.

Huawei bütçe dostu Enjoy 10s akıllı telefonunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Cihazın arkasında 48 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapıyor. Ön tarafında ise 16 megapiksellik bir selfie kamerası var.

Fiyat etiketi ve çıkış tarihi de açıklandı

Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.1.1 arayüzü ile gelen Huawei Enjoy 10s'in 4.000 mAh kapasiteli bir pil içerdiğini belirtelim. 157.4 × 73.2 × 7.75 mm boyultarındaki cihazın ağırlığı ise 163 gram.

Huawei bütçe dostu Enjoy 10s akıllı telefonunu tanıttı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon 11 Kasım tarihinde satışa sunulacak. Siyah, yeşil ve gök mavisi olmak üzere üç renk seçeneğine sahip telefon 226 dolar fiyat etiketiyle alıcılarını bekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim