Anlık Bildirim

HTC Wildfire E Lite'ın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

HTC çok yakında yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon çıkaracak. Wildfire E Lite olarak adlandırılacak cihazın tasarımı ve teknik özellikleri internete sızdırıldı.

HTC Wildfire E Lite'ın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Tayvanlı teknoloji devi HTC, bir sonraki bütçe dostu akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni model Wildfire E Lite olarak adlandırılacak.

Cihaz geçen yıl çıkış yapan Wildfire E'nin özellikleri kırpılmış versiyonu olacak. Bu zaten ismindeki "Lite" takısından da anlaşılabiliyor.

Akıllı telefonda kalın çerçevelerle çevrili 5.5 - 6 inçlik bir ekran yer alacak. HD+ çözünürlüğe sahip panelin en boy oranının ise 18:9 olacağı belirtiliyor.

HTC Wildfire E Lite'ın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fiyatı da belli oldu

HTC Wildfire E Lite'ın arkasında parmak izi tarayıcısı ve LED flaşlı çift ana kamera bulunacak. Ayrıca cihaz UniSoC yonga seti, 2 GB RAM, 32 veya 64 GB depolama alanı ve 3.000 - 3.500 mAh pille gelecek.

Akıllı telefonun 100 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor. Bu da aynı seviyedeki rakiplerine karşı elini güçlendirebilir. HTC Wildfire E Lite'ın çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim