Anlık Bildirim

HTC geri dönüyor: İlk 5G destekli akıllı telefonu yolda

Tayvan merkezli teknoloji üreticisi HTC geri dönmeye hazırlanıyor. Şirket 2020 yılı içerisinde ilk 5G destekli akıllı telefonunu piyasaya süreceğini resmi ağızdan açıkladı.

HTC geri dönüyor: İlk 5G destekli akıllı telefonu yolda Tam Boyutta Gör

Bir zamanlar akıllı telefon pazarında adından söz ettiren HTC, son yıllarda istediği başarıyı yakalayamamıştı. Ancak HTC'nin yeni CEO'su Yves Maitre'nin açıklamalarına bakılırsa şirket küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

HTC için 2020 dönüm noktası olabilir

Tayvanlı üretici, 2020 yılında mobil cihaz pazarına saldırmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre HTC bu yıl, ileri teknoloji akıllı telefonlarını piyasaya sürerek yine bu sektördeki birkaç oyuncudan biri olma niyetinde. CEO Yves Maitre, HTC'nin gelecekteki akıllı telefonları için Qualcomm ile bir anlaşma yaptığının sinyallerini verdi. Ayrıca şirket ara teknolojileri es geçerek, yatırımlarını direkt 5G teknolojisine yapacak.

HTC geri dönüyor: İlk 5G destekli akıllı telefonu yolda

HTC One M7 adlı metal gövdeli akıllı telefonuyla büyük satış rakamlarına ulaşan şirket, 2020 yılını yeni bir dönüm noktası olarak görüyor. Akıllı telefonlara ek olarak 5G ve sanal gerçeklik teknolojilerine de odaklanacağı belirtilen şirketin, piyasaya sürmeye hazırlandığı 5G akıllı telefonu ile bir bilgi ne yazık ki mevcut değil. Ancak önümüzdeki günlerde HTC tarafında bir hareketlilik yaşandığına hep birlikte şahit olacağımızı söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17857 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim