Anlık Bildirim

HTC Desire 20 Pro ilk görüntüsü ile karşımızda

HTC’nin yeni orta sınıf telefonu günden güne detaylanıyor. Ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass, Desire 20 Pro isimli telefonun tasarımını açığa çıkaran bir fotoğraf yayınlandı.

HTC Desire 20 Pro ilk görüntüsü ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Tayvanlı teknoloji devi HTC'nin önümüzdeki hafta yeni orta sınıf telefonunu duyurması bekleniyor. Ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass (@evleaks), Desire 20 Pro isimli cihazın ilk görüntüsünü yayınladı.

Beklendiği gibi telefonun arka panelinde dört kamera ve standart bir parmak izi tarayıcısı yer alacak. Ön panelinde ise FullHD+ çözünürlükte 6.5 inç LCD ekran göreceğiz. Delikli tasarıma sahip ekranın sol üst köşesinde selfie kamerası görev yapacak.

HTC Desire 20 Pro ilk görüntüsü ile karşımızda Tam Boyutta Gör

Snapdragon 660 veya 665 ile gelecek

Desire 20 Pro'nun sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 660 veya Snapdragon 665 yonga setinden güç alması bekleniyor. Ayrıca cihaz 6 GB RAM ve Android 10 işletim sistemiyle gelecek. Şu an için akıllı telefonun fiyat etiketi konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/htc_desire_20_pro_appears_in_handson_image-news-43714.php https://twitter.com/evleaks Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6444 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc desire 20 pro, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim