Anlık Bildirim

Honor Watch ES akıllı bileklik maliyete odaklanıyor

Honor Watch ES akıllı bileklik modeli 1.64 inçlik AMOLED ekran, hızlı egzersiz modları, nabız takibi, kandaki oksijen ölçümü, 10 güne kadar kullanım süresi gibi detaylara sahip.

Honor Watch ES akıllı bileklik maliyete odaklanıyor

Dış ortam sporları için Honor Watch GS Pro akıllı saat modelini tanıtan Huawei’nin bütçesini düşünenlere yönelik bir akıllı bilekliği de vardı. Honor Watch ES akıllı bileklik daha çok maliyete odaklanıyor.

Honor Watch ES özellikleri ve fiyatı

Honor Watch ES modeli akıllı saat ve fitness bilekliği tasarımlarını bir araya getiriyor. 1.64 inçlik AMOLED ekran 456x280 piksel çözünürlük sunuyor ve her zaman açık özelliğine sahip. Gövde 10.7 kalınlığında ve 21 gram ağırlığında.

Yürüme, koşma ve eliptik gibi belirli hareketleri otomatik olarak algılayabilen saatte 95 farklı egzersiz modu yer alıyor. Ayrıca 44 farklı animasyon ile yapılması gerekenleri kullanıcıya aktarıyor. Firma durakta otobüs beklerken bile çok hızlı egzersiz yapabileceğinizi belirtiyor.

Sürekli nabız takibi ve kandaki oksijen ölçümü gibi ekstraları da olan bileklik; Android kullanıcıları için menstrüasyon döngülerini de takip etme imkanı sunuyor. 10 güne kadar kullanım süresi sunan bileklik 100 Avro fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim