Anlık Bildirim

Honor V30 serisi, saniyeler içinde 100 bin adet sattı

Çinli akıllı telefon üreticisi Honor'un bugün satışa sunduğu V30 serisi saniyeler içinde tükendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre sadece üç saniyede 100 bin satış gerçekleşti.

Honor V30 serisi, saniyeler içinde 100 bin adet sattı Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticilerinden Honor, geçtiğimiz hafta V30 ve V30 Pro cihazlarını tanıtmıştı. Şirket ilk olarak bugün çevrimiçi olarak satışa sunduğu Honor V30 akıllı telefonların saniyeler içinde tükendiğini duyurdu.

Şimdilik sadece Çin'de satışa sunuldu

Yapılan açıklamalara göre bugün 100 bin adet olarak satışa sunulan Honor V30 ve V30 Pro modelleri, sadece üç saniye içinde tükendi. Cihazların Huawei'nin kendi mağazası olan Vmall.com'un yanı sıra, JD.com, Suning ve diğer çevrimiçi alışveriş sitelerinde de satışa sunulduğu belirtiliyor. Kirin 990 ile çalışan telefon şimdilik yalnızca Çin'de satılıyor ve küresel pazarlara çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

Honor V30 serisi, saniyeler içinde 100 bin adet sattı Tam Boyutta Gör

Honor V30 ve V30 Pro akıllı telefon modelleri 5G desteğinin yanı sıra, üç arka kamera ile geliyorlar. FullHD+ çözünürlüğüne sahip 6.57 inçlik LCD  ekrana sahip olan cihazlarda parmak izi okuyucusu ise yan tarafta yer alıyor. Mavi, inci beyazı ve siyah renklerde satışa sunulan cihazların fiyarları ise şu şekilde:

Honor V30 - 6GB RAM/128 GB depolama alanı 470 dolar
Honor V30 Pro - 8GB RAM/128 GB depolama alanı 555 dolar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim