Anlık Bildirim

Honor V30, Google uygulama ve servislerinden yoksun şekilde çıkacak

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı Huawei'yi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yeni çıkan Honor V30 ve V30 Pro'nun da Google uygulama ve hizmetlerinden yoksun şekilde piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Honor V30, Google uygulama ve servislerinden yoksun şekilde çıkacak Tam Boyutta Gör

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı başladıktan sonra çıkan Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, Google uygulama ve servislerinden yoksun olarak piyasaya sürülmüştü. Bu durum amiral gemisi telefonların satışlarını olumsuz etkiledi. Görünüşe bakılırsa aynı kaderi Honor V30 ve V30 Pro da paylaşacak.

Her iki telefonun da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde ulusal pazarda satışa sunulması bekleniyor. Ne yazık ki cihazlar Çin dışında Google uygulama ve servisleri olmadan çıkacak. Yani Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro'da yaşanan durum aynı şekilde tekrar edecek. Çinli şirket karamsar bir tablo çizilmemesi adına kullanıcıları umutlandıracak bazı açıklamalar yaptı.

Honor V30, Google uygulama ve servislerinden yoksun şekilde çıkacak Tam Boyutta Gör

Huawei umut dağıtıyor

Huawei yetkilileri bu modelleri satın alan kullanıcıların en kısa süre içerisinde Google uygulama ve servislerine erişim sağlayabileceklerini söylüyor. Ancak bu yalnızca Google ile Huawei arasında gerekli lisans anlaşması imzalandıktan sonra gerçekleşebilecek bir senaryo. Bu da en iyi ihtimalle birkaç ay sürebilr.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim