Anlık Bildirim

Honor MagicWatch 2 Türkiye'de satışa sunuldu! Fiyatı ve özellikleri

Honor MagicWatch 2 akıllı saat Türkiye'de satışa sunuldu. Honor MagicWatch 2'nin Türkiye fiyatı Huawei Watch GT 2'nin fiyatına çok yakın. Honor MagicWatch 2 Türkiye fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Honor MagicWatch 2 Türkiye'de satışa sunuldu! Fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Huawei’in alt markası Honor’un akıllı saati Honor MagicWatch 2, Türkiye’de satışa sunuldu. Honor MagicWatch 2’nin Türkiye fiyatı 1299 TL olarak belirlendi. Huawei Watch GT2, e-ticaret sitelerinde yaklaşık 1400 TL’ye satılıyor. Bu kadar az fiyat farkı varken MagicWatch 2 pek ilgi görmeyecektir.

Honor MagicWatch 2 özellikleri

Honor MagicWatch 2, Huawei Watch GT 2 ile aynı depolama, batarya kapasitesi, ağırlık, ve aynı boyutta ekran özelliklerine sahip. İkisi de Kirin A1 yonga setinden güç alıyor. Bağlantı özellikleri de birebir aynı.

Honor MagicWatch 2, 14 güne varan pil ömrü sunuyor. Her zaman açık özellikli AMOLED ekranı sayesinde saat sürekli gözüküyor. Uyku takibi özelliği, 6 farklı uyku bozukluğunu teşhis ediyor. Yüzme sırasında SWOLF değerini hesaplayabiliyor. Dahili GPS ve GLONASS desteği sayesinde egzersizlerinizi telefondan bağımsız bir şekilde keskin konumlama yaparak kaydediyor.

Saate uygulama yüklenemiyor. Saat yüzleri özelleştirilebiliyor. Dahili hoparlörü ve mikrofonu sayesinde Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi gerçekleştirilebiliyor. Honor MagicWatch2 bugün itibariyle 1299 TL’ye satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim