Anlık Bildirim

Hong Kong kripto paraya en hazır ülke!

Kripto para teknolojileri konusunda büyük atılımlar yapan ve yasal mevzuatlar hazırlayan Hong Kong, yapılan bir araştırmaya göre kripto paralara en hazır ülke olarak belirlendi.
Hong Kong kripto paraya en hazır ülke! Tam Boyutta Gör
Forex Suggest tarafından yapılan araştırmaya göre Hong Kong, bu yıl kripto paraların benimsenmesi için en hazırlıklı ülke olarak belirlendi. Hong Kong 8,36'lık kripto hazırlık puanı (CRS) ile zirveye yerleşirken, Amerika Birleşik Devletleri, CRS puanında yüzde 6,5'lik bir düşüş kaydederek 2022'deki 7,7'den 7,25'e geriledi ve üçüncü sıraya düştü.

Hong Kong kriptoya en hazır ülke konumunu korudu

Hong Kong, dünyanın bu alandaki öncülerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. ATM'ler, işletmeler, erişilebilirlik ve yasallık yoluyla kripto paranın varlığını ve erişimini hesaba katan bir çalışma, Hong Kong, Amerika Birleşik Devletleri ve İsviçre'nin ilk üç sırayı koruduğu 2022 liderleri arasında sıkı bir rekabet olduğunu ortaya koydu.

Hong Kong, 8,36’lık kripto hazırlık puanı (CRS) ile zirvede yer alırken, ABD, CRS puanında yüzde 6,5’lik bir düşüş kaydederek, üçüncü sıraya geriledi. 

Kripto ATM kurulumları, kripto yanlısı düzenlemeler, başlangıç kültürü ve adil bir vergi rejimi gibi faktörler bir ülkenin CRS'sine katkıda bulunur. Slovenya, Kanada ve Avustralya, aşağıda gösterildiği gibi 2023'te ilk 10'a girmeyi başardı.

Kripto Paraya En Hazır Ülkeler

Hong Kong kripto paraya en hazır ülke! Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim