Anlık Bildirim

Hogwarts Legacy için büyük yama yayınlandı: İşte düzeltilen hatalar

2023'ün en çok konuşulan oyunlarından Hogwarts Legacy için ilk büyük yama yayınlandı. Yama, oynanış, performans ve genel kararlılığı iyileştirmeye odaklanıyor.  
hogwarts legacy pc yama yayınlandı Tam Boyutta Gör
Hogwarts Legacy için ilk büyük yama, PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformları için yayınlandı. Oyun için yayınlanan ikinci güncelleme, tamamen oyuncuların bulduğu hataları ve diğer sorunları düzeltmeye odaklanıyor.

Hogwarts Legacy için büyük yama neler getiriyor?

Yeni güncellemeyle çözülen sorunlarında başında, oyuncuların kayıt esnasında yaşadığı çevrimiçi bağlantı sorunu ve DLC ile ilgili bazı hatalar geliyor. Oyunu durdurma sırasında çıkan hatanın yanı sıra görev sırasında oyuncu envanterinin kaybolması gibi iki ana sorunun düzeltildiği belirtildi.

Resmî yama notlarına göre, ses, kullanıcı arayüzü, sinematik, ışın izleme, performans ve daha birçok teknik hata düzeltildi. Tam PC yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hogwarts Legacy, 7 Şubat'ta piyasaya çıktı. Warner Bros. Games, geçtiğimiz günlerde PS4 ve Xbox One sürümlerinin ertelendiğini ve artık önceki 4 Nisan tarihi yerine 5 Mayıs'ta çıkacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim