Anlık Bildirim

HBO'dan Elon Musk ve SpaceX hakkında mini dizi geliyor

HBO, Elon Musk’ın uzay araştırma şirketi SpaceX'i konu lan bir mini dizi için kolları sıvadı. Falcon 9 roketinin hikâyesini konu alacak dizi altı bölüm olarak yayınlanacak.

HBO'dan Elon Musk ve SpaceX hakkında mini dizi geliyor Tam Boyutta Gör

HBO, Elon Musk tarafından kurulan uzay şirketi SpaceX hakkında bir mini dizi hazırlıyor. Projenin senaristi "Mindhunter" ve "Banshee" ve "Star Trek Beyond" yapımlarından tanıdığımız Doug Jung olacak. Yapımcılığını ise Amerikalı oyuncu Channing Tatum üstlenecek.

SpaceX'i konu alacak dizi Ashley Vance'ın 2015 yılında yayınlanan "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future" kitabını temel alacak. Elon Musk'ın ilk insanlı SpaceX roketi Falcon 9'u inşa edip uzaya fırlatan mühendis ekibini nasıl bir araya getirdiğini anlatacak.

HBO'dan Elon Musk ve SpaceX hakkında mini dizi geliyor Tam Boyutta Gör

Elon Musk projede yer almıyor

SpaceX'in kurucusu Elon Musk, HBO tarafından hayata geçirilecek dizi projesinin çalışmalarında yer almıyor. Dizinin adı, oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi de henüz belli değil. Tek bildiğimiz şey altı bölümlük bir mini dizi olacağı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim