Anlık Bildirim

HAVELSAN ve Huawei arasında iş birliği

HAVELSAN ve Huawei önemli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında iki şirket bulut ve big data alanlarında ortak teknoloji geliştirecek.

HAVELSAN ve Huawei arasında iş birliği Tam Boyutta Gör

Türk Silahlı Kuvvetlerinin yazılım alanındaki ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla kurulan HAVELSAN, Huawei ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Video Cloud, big data, cloud solution alanında HAVELSAN ve HUAWEİ ortak çözümler geliştirecek. Geliştirilen çözümler başta akıllı ve güvenli şehir projeleri olmak üzere birçok alanda kullanılabilecek. İki şirket, daha önce, 2017 yılında akıllı ve güvenli şehir konsepti için VCN entegrasyonu çözümlerinde ortak çalışmaya başlamıştı.

HAVELSAN’ın yapay zeka çözümleri Huawei platformlarına entegre edilerek düşük maliyetle daha ölçeklenebilir big data çözümleri sağlanması amaçlanıyor. HAVELSAN ve Huawei ayrıca akıllı kamera teknolojileri üzerinde de birlikte çalışıyor. Şehir kameralarına yapay zeka ekleyerek plana tanıma, araç markası tanıma ve emniyet kemeri takmayan sürücünün tespitinin hızlı ve doğru şekilde yapılması hedefleniyor.

İki şirket arasındaki iş birliği anlaşması Huawei Connect 2019 etkinliği sırasında imzalandı. İmzalanan protokole göre HAVELSAN ve Huawei’in ortak geliştirdiği teknolojiler, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da kullanılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4921 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, havelsan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim