Anlık Bildirim

Xbox özel oyunu Halo: Infinite'in RTX 3080'li PC'den alınan 4K oyun içi görselleri paylaşıldı

Xbox'ın ve oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite'in RTX 2080'li PC'den alınan 4K görselleri paylaşıldı.

Halo: Infinite'ten 4K görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise 343 Industries'in yaptığı Xbox'ın özel oyun serilerinden Halo'nun yeni oyunu Halo Infinite'ten yeni görseller geldi.

Paylaşılan görseller oyunun geçtiğimiz günlerde düzenlenen teknik önizleme beta sürümünden gelen görseller. Ayrıca görsellerin oyunun çok oyunculu modundan alındığını da söylemek gerek. Kısaca bu görüntülerin oyunun son sürümünden olmadığını söyleyebiliriz.

Görsellerin alındığı PC; 16 GB DDR4'e sahip bir Intel i9 9900K işlemciye ve NVIDIA'nın RTX 3080 ekran kartına sahip. Ayrıca Windows 10 64-bit ve GeForce sürücüsü versiyon 471.41 bulunuyor.

Halo Infinite; Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun çok oyunculu modu ise ücretsiz bir şekilde ayrıca sunulacak. Çıktığı gün de Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Halo: Infinite 4K Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim