Anlık Bildirim

Xbox'ın popüler oyunu Halo Infinite'in çok oyunculu modundan yeni bilgiler ve yeni görüntüler geldi

Xbox'ın ve oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Halo serisinin yeni oyunu Halo Infinite'in çok oyunculu modu için düzenlenen canlı yayında yeni bilgiler ve görüntüler paylaşıldı.

Halo Infinite'in çok oyunculu modundan yeni bilgiler geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise 343 Industries'in yaptığı Xbox'ın özel oyun serilerinden Halo'nun yeni oyunu Halo Infinite için geçtiğimiz saatlerde bir canlı yayın düzenlendi. 

Canlı yayın esnasdında oyunun bu hafta sonu kapalı olarak yayınlanacak olan test sürümünün küçük bir bölümü tanıtıldı. Tanıtım esnasında oyundan yeni bilgiler ve bazı oynanış görüntüleri de geldi. Hem canlı yayın tekrarını hem de yeni bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Halo Infinite'ten Yeni Bilgiler

  • Oyunun çıkış sürümünde Assassinations özelliği olmayacak. Yani rakibi arkadan bıçak ile öldürmenin suikast ile sonuçlanmayacak.
  • Tam 20 yıllık bir sürenin ardından serinin bir oyununda ilk kez silahınızı yere atabilecek veya yerden başka bir silah alabileceksiniz. Kısaca neredeyse diğer tüm online rakabetçi oyunlarda olan özelliği Halo Infinite'te de kullanabileceksiniz.
  • Oyunun test sürümü, AMD'nin FidelityFX Sharpening özelliğini destekleyecek ancak AMD FSR veya NVIDIA DLSS'idestekleyemeyecek.
  • Yine oyunun test sürümü NVIDIA GeForce RTX 2080Ti ile 4K/Ultra ayarlarında 60FPS çalışacak.
  • Son olarak önümüzdeki aylarda bunun gibi daha fazla test sürümünün olması planlanıyor. Bu sürümlere katılıp oyunu test etmek için Halo Insider'a katılmanız gerekiyor.

 Halo Infinite; Xbox Series, Xbox One ve PC için yayınlanacak. Oyunun çok oyunculu modu ise ücretsiz bir şekilde ayrıca sunulacak. Çıktığı gün de Xbox Game Pass'e eklenecek. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Tüm canlı yayını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/halo-infinite-no-assassinations-at-launch https://www.pcgamer.com/halo-infinite-lets-you-drop-weapons-for-the-first-time-in-series-history/ https://www.dsogaming.com/news/here-are-the-graphics-settings-for-halo-infinite-technical-beta/ https://www.pcgamer.com/watch-a-full-match-of-halo-infinite-multiplayer-ahead-of-tomorrows-technical-preview/ https://www.ign.com/articles/halo-infinite-more-tech-previews-coming-soon Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim