Anlık Bildirim

Half-Life: Alyx'in çıkış tarihi açıklandı! Efsane oyun farklı bir konseptle geliyor

Valve'nin VR cihazlar için hazırladığı Half-Life: Alyx'in başlatılma tarihi belli oldu. Valve, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Half-Life: Alyx'in 23 Martta başlatılacağını duyurdu.

Half-Life: Alyx'in çıkış tarihi açıklandı! Efsane oyun farklı bir konseptle geliyor Tam Boyutta Gör

Valve, Half-Life serisine ekleyeceği yeni oyunu Half-Life: Alyx'in çıkış tarihini açıkladı. Sadece VR cihazları ve yüksek performanslı bilgisayarlarla oynanabilecek oyun, 23 Mart tarihinde başlatılacak.

Half-Life: Alyx'i oynayabileceğiz ekipmanlarız mevcutsa Steam üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Oyun şu an için 82.80 TL ücretle sunuluyor ancak Valve yaptığı bir açıklamayla Valve Index sanal gerçeklik kaskına sahip olanların oyunu ücretsiz olarak oynayabileklerini duyurdu.

Valve yöneticisi David Speyrer daha önce yaptığı bir açıklamada VR özellikli oyun serisinin devam etmesini istediklerini ve stratejilerini Half-Life: Alyx oyununa gelecek tepkilere göre şekillendireceklerini açıklamıştı. Efsane oyun Half-Life'ın, VR konseptli Alyx oyununun bir seri haline dönüşüp dönüşmeyeceğini gelecek günlerde göreceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim