Anlık Bildirim

Yerli otomobil gelişmiş simülasyon ile test ediliyor

Yerli otomobilin geliştirme sürecinde tamamen yerli kaynaklarla hazırlanmış simülasyon modellemesi kullanılıyor. Böylece zaman ve maliyet tasarrufu elde ediliyor.

Yerli otomobil gelişmiş simülasyon ile test ediliyor Tam Boyutta Gör

Otomobillerin geliştirme sürecinde teknolojilerin ilerlemesi ile birlikte sanal simülasyonlar öne çıkmaya başladı. Birebir aracın iç-dış donanımı ve çevrenin fiziksel özellikleri simüle edilen bu modellemeler prototip sürecine kadar pek çok unsurun test edilmesini sağlıyor.

Tamamen yerli kaynaklar

TOGG tarafından geliştirilen yerli otomobilin testleri için de ileri düzey bir matematiksel modelleme kullanılıyor. TOGG sosyal medya sayfasından yayınlanan kısa video bu yeni simülasyon modellemesini tanıtıyor.

Yeni modelleme savunma ve havacılık sektöründe yetişmiş uzmanlarımızın öncülüğünde tamamen yerli kaynaklarla hazırlandı. Simülasyon modellemesi aracın fiziksel özelliklerini gerçeğe uygun bir şekilde yansıtıyor ve tehlikeli manevralar, taşıt güvenliği, sürüş değerlendirme veya aktif güvenlik sistemleri riske girmeden test edilebiliyor.

Böylece prototip aşamasından önce önemli konular test edilmiş oluyor. Ayrıca simülasyon modellemesi sürekli güncellenerek optimize edildiği için hem test süreleri hem de maliyetler düşürülmüş oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9424 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
TOGG, yerli otomobil
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim