Anlık Bildirim

Yeni Volkswagen Caddy'nin tasarımı ortaya çıktı

Şubat ayının sonunda tanıtılması beklenen yeni Volkswagen Caddy, tanıtıma günler kala sızdırılan resmi görselleriyle gündemde. İşte yeni Volkswagen Caddy'nin tasarımı:

Yeni Volkswagen Caddy'nin tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Şubat ayının sonunda dünya prömiyerini gerçekleştirmesi beklenen yeni Volkswagen Caddy’yi şimdiye dek çizimlerden görebilmiştik. Tanıtım öncesi sızdırılan bu resmi görseller ise yeni Volkswagen Caddy’nin tasarımını tamamen gözler önüne seriyor.

Paylaşılan görsellerdeki tasarıma baktığımızda, yeni Volkswagen Caddy’nin çizimleri ile son derece uyumlu olduğunu görüyoruz. LED gündüz farlarına sahip köşeli aydınlatmalar ve tamponun alt kısmındaki petek desenleri yeni Caddy’nin ön tarafında göze çarpan detaylardan. Söz konusu desenlerin ortasında, aracın gelişmiş sürücü asistan sistemleri için kullanılması muhtemel bir sensör de dikkat çekiyor.

Yeni Volkswagen Caddy’nin tasarımında neredeyse ön cama kadar uzanan panoramik cam tavanı da görmek mümkün. Alman üretici, söz konusu parçanın bu segmentte kullanılan en büyük cam tavan olacağını iddia ediyor. Selefine göre daha büyük jantlarla donatılan yeni Volkswagen Caddy’nin stop lambaları da eskiye göre daha uzun ve ince. Ayrıca, bu görsellerden anlaşıldığı kadarıyla arka camlar hala inmiyor.

Yeni Volkswagen Caddy’nin MQB platformuna geçiş yapacak olması, iç mekan ve bagaj hacminde yol açacağı önemli iyileştirmelerin yanı sıra motor seçeneklerine hibrit sistemin eklenmesine de imkan tanıyacak. Dolayısıyla, yeni nesil Caddy’nin 1.5 TSI, 1.6 TDI ve 2.0 TDI gibi bilindik motorların yanı sıra 48-volt hafif hibrit sistemlerle de satılmasını bekleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9632 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yeni volkswagen caddy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim