Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 4, arka kamerasına entegre ekranla gelebilir

Uzun zamandır beklenen Xiaomi Mi Mix 4 sıradışı bir tasarımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni şemalara göre cihaz ikinci ekran entegre edilmiş arka kamera ile gelecek.

Xiaomi Mi Mix 4, arka kamerasına entegre ekranla gelebilir

Slashleaks web sitesi, bu yıl piyasaya sürülecek olan Xiaomi Mi Mix serisinin yeni akıllı telefonunun şematik görüntülerini yayınladı. Görsellere bakılırsa, sıradışı bir cihaz bizi bekliyor.

Tam ekran deneyimi yaşatabilir

Yayınlanan görüntü, Xiaomi'nin bir süre önce kaydettirdiği yeni bir patentten alınmış. Cihazın arka kamera modülünün Samsung Galaxy S20 Ultra ile benzerlik gösterdiğini söylemek mümkün. Ancak arka paneldeki dikdörtgen bloğun tamamının kamera tarafından işgal edilmediğini de belirtelim. Kamera, bu modülün sadece üst kısmında iki sensör ve ortalarında flaş olmak üzere konumlandırılmış.

Xiaomi Mi Mix 4, arka kamerasına entegre ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Tasarımın ilginç tarafı ise kameraların hemen alt kısmında, saat, tarih ve diğer bildirimlerin görüntüleneceği ikinci bir ekranın yer alması. Buna ek olarak yardımcı ekranın selfie çekmek için bir vizör görevi yapması da bekleniyor. Zira ekranın ön kısmında kamera için herhangi bir çentik veya delik bulunmadığını görüyoruz. Bu da Xiaomi Mi Mix 4'ün kullanıcılara tam ekran deneyimi yaşatabieceğine işaret ediyor. Gelen son bilgilere göre ise Xiaomi Mi Mix 4, Ağustos ayında resmi olarak tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim