Anlık Bildirim

Uncharted filminden yayınlanan ilk görsel hayranların tepkisini çekti

Sony'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Uncharted sinema filminden ilk görsel yayınlandı. Tom Holland'ı Nathan Drake rolünde gördüğümüz görsel genel anlamıyla hayranların tepkisini çekti.

Uncharted filminden yayınlanan ilk görsel hayranların tepkisini çekti Tam Boyutta Gör

Sony'nin önümüzdeki yıl vizyona girmesi beklenen Uncharted sinema filminden ilk resmi görsel paylaşıldı.Tom Holland'ı Nathan Drake rolünde gördüğümüz fotoğrafı yukarıda görebilirsiniz. Tom Holland fotoğrafta klasik Nathan Drake kostümüyle dikkat çekiyor.

Daha önce yapılan açıklamalarda Uncharted filminin Nathan Drake'in gençlik yıllarını anlatacağı ifade edilmişti. Uncharted 3 ve Uncharted 4 oyunlarında bildiğiniz gibi Drake'in gençliğinden bazı bölümler görmüştük. Ancak oyunlardaki genç Drake 15 yaşındaydı, Tom Holland ise 24 yaşında. Filmde tam olarak nasıl bir konu işleneceğini hala bilemiyoruz.

Paylaşılan ilk görselin sosyal medyada genel anlamıyla olumsuz tepkiyle karşılandığını söyleyebiliriz. Oyunlarda bildiğiniz gibi hepimiz 30'lu yaşlarının sonundaki Nathan Drake'e alışığız. Tom Holland'ın, akıllardaki sevilen Drake ile pek alakası olmadığı ortada. Drake karakteri aslına bakarsanız çok standart diyebileceğimiz bir tasarıma sahip, ancak Sony buna rağmen yine de karakterle tamamıyla alakasız bir oyuncu seçmeyi başarabilmiş. Bakalım filmin nihai versiyonu sinemaseverlerin beğenisini kazanabilecek mi.

Filmin oyuncu kadrosunda bilinen diğer oyuncular arasında Mark Wahlberg (Sully), Sophia Ali (Chloe Frazer) ve Antonia Banderas var. Sully karakteri için Marh Wahlberg seçimi de tepkiyle karşılanmıştı.

16 Temmuz 2021'de vizyona girmesi beklenen Uncharted filminin yönetmen koltuğunda Venom'dan tanıdığımız Ruben Fleischer oturuyor. Senaryo ise Matt Holloway ve Art Marcum tarafından kaleme alınmış. Holloway-Marcum ikilisi daha önce Transformers: The Last Knight ve Men in Black: International gibi filmlerin senaryosunu hazırlamıştı. Yönetmen ve senarist ekibinin de çok güven verdiğini söyleyemeyiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13133 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uncharted, uncharted filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim