Anlık Bildirim

Türkiye'deki güncel koronavirüs verilerinin takip edileceği site yayında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde sözünü ettiği, Türkiye'deki koronavirüsle ilgili verilerin güncel olarak takip edilebileceği "koronavirüs bilgilendirme sitesi" açıldı.

Türkiye'deki güncel koronavirüs verilerinin takip edileceği site yayında Tam Boyutta Gör

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, koronavirüsle ilgili doğru ve güncel bilgilerin takip edilebilmesi için “koronavirüs bilgilendirme sitesi” açtı.

https://corona.cbddo.gov.tr/ adresinden girilen sitede Türkiye ve diğer ülkelerdeki son veriler güncellenerek açıklanıyor. Sitenin anasayfasında karşımıza çıkan listede her bir ülkede koronavirüs tanısı koyulan, iyileşen ve koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı gibi bilgiler gösteriliyor. Ayrıca ülkelerde virüsün ilk görüldüğü tarihi görmek ve ülkeler arası karşılaştırma yapmak da mümkün.

Cumhurbaşkanlığı’nın koronavirüs bilgilendirme sitesindeki son bilgilere göre Türkiye’de koronavirüs tanısı koyulan kişi sayısı 3 bin 629. Ayrıca şu ana dek 26 kişinin iyileştiği, 75 kişinin de hayatını kaybettiği bilgisi yer alıyor. Sitedeki bilgiye göre Türkiye’deki ölüm oranı şu an yüzde 2.07.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede en önemli konulardan biri, günlük yapılan test sayısı. Fakat yayınlanan sitede bu bilgiye henüz yer verilmediğini görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12639 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cumhurbaşkanlığı koronavirüs sitesi, koronavirüs bilgilendirme sitesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim