Anlık Bildirim

Tesla Cybertruck'tan ilham alan klavye: Cyberboard

Tesla'nın fütüristik görünüme sahip elektrikli pickup'ı bir klavye tasarımına ilham kaynağı oldu. Cyberboard isimli mekanik klavye, Numiao Technology'nin ilk ürünü olarak karşımıza çıkacak.

Tesla Cybertruck'tan ilham alan klavye: Cyberboard Tam Boyutta Gör

Meizu'nun kurucu ortağı ve eski başkan yardımcısı Li Nan, Numiao Technology (Angry Miao olarak da biliniyor) isimli yeni bir şirket kurdu. Firmanın piyasaya süreceği ilk ürün mekanik klavye olacak.

Cyberboard adı verilen klavye, Tesla Cybertruck'tan esinlenen bir tasarıma sahip. Yan profilden bakıldığında fütüristik pickup'ın hatlarını taşıdığı açıkça görülüyor.

Tesla Cybertruck'tan ilham alan klavye: Cyberboard Tam Boyutta Gör

Klavyeye fon yağdı

Indiegogo platformunda kitlesel fonlamaya açılan mekanik klavye kısa bir süre içinde şirketin beklediğinden %400 daha fazla fon toplamayı başardı. Hala önünde bir ay gibi bir süre var.

Tesla Cybertruck'tan ilham alan klavye: Cyberboard Tam Boyutta Gör

Cyberboard'un geliştiricileri cihazın 200 LED'den oluşan ve çeşitli aydınlatma efektleri oluşturmak için özel yongalar içeren benzersiz bir LED panele sahip dünyanın ilk klavyesi olduğunu söylüyor.

Özelleştirilebilir aydınlatma efektleri

Kullanıcılar mekanik klavyeye önceden yüklenmiş efektleri kullanabilecekleri gibi web arayüzü aracılığıyla aydınlatma efeklterini özelleştirme şansına da sahip olacaklar.

Gövdesi 6063 alüminyum alaşımdan yapılmış Cyberboard, Bluetooth 5.0 modülüne sahip. Ayrıca rahat yazma deneyimi sağlamak için birkaç ilginç tasarım özelliği sunduğunu da belirtelim.

Tesla Cybertruck'tan ilham alan klavye: Cyberboard Tam Boyutta Gör

Teslimatlar Ekim'de

Cyberboard'un seri üretimi Eylül ayında başlayacak. Şu an için yüzde 40 indirimli olarak 410 dolara sipariş edilebiliyor. Mekanik klavyenin teslimatları Ekim ayında yapılacak.

Kullanıcıların tercih edebileceği renkler arasında Gri, Sarı, Mor, Beyaz ve Yeşil olmak üzere toplam beş seçenek bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim