Anlık Bildirim

Shroud yeniden Twitch platformunda

Geçtiğimiz yıl sonlarına doğru Mixer platformu için Twitch kanalını bırakan fenomen yayıncı Michael “Shroud” Grzesiek; platform kapanınca bu kez eski evine geri döndü.

Shroud yeniden Twitch platformunda

Şimdilerde kapanma sürecinde olan Microsoft’un Mixer yayın platformu bir dönem transfer fırtınaları estirmiş ve Ninja başta olmak üzere pek çok Twitch yayıncısını bünyesine katmıştı. Şimdi ise Twitch eski fenomenlerini geri topluyor.

Shroud resmen Twitch platformunda

Shroud olarak bildiğimiz Michael Grzesiek geçtiğimiz yıl sonlarına doğru sürpriz bir şekilde Microsoft Mixer platformuna transfer olduğunu duyurmuştu. Eski bir profesyonel CS: GO oyuncusu olan Shroud kapanana kadar da Mixer platformunda kaldı.

Mixer’ın kapanması ile Shroud yeniden evine dönüyor. Twitch bu kez işi sıkı tutuyor zira yapılan anlaşma bitene kadar YouTube veya Facebook Gaming gibi rakip yayın platformlarına transfer olmak yasak. Hali hazırda Shroud kanalında 7 milyondan fazla takipçi var.

Shroud yeni dönemde logosunu ve sembollerini de güncelledi. Bugün akşam saatlerinde Twitch kanalında özel bir yayın yapacak olan ünlü isim ayrıca özel programlar da hazırlayacak. Mixer platformuna 10 milyon dolar alarak transfer olan Shroud’un Twitch ile ne kadar meblağa anlaştığı açıklanmadı. Ninja da hatırlanacağı üzere YouTube Gaming de devam ediyor. Yani Mixer platformunu devralan Facebook Gaming efsane isimleri elinde tutamadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim