Anlık Bildirim

Özçekim ışığınız Huawei’den geliyor

Huawei Ring Light Case kılıfı ile Mate 40 Pro amiral gemisi kullanırken parlak bir LED aydınlatmanız oluyor. Özellikle yayın esnasında halka çok işe yarıyor.

Özçekim ışığınız Huawei’den geliyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde özellikle yayıncılar için ortam aydınlığını arttıracak LED halkalar popüler olmaya başladı. Huawei de Mate 40 Pro amiral gemisi için görünümünüzü daha da parlak hale getirecek aydınlatmalı bir kılıf duyurdu.

Huawei Ring Light Case

Huawei Ring Light Case adındaki aksesuar bir kılıfa entegre edilmiş LED aydınlatma halkasından oluşuyor. Yani kılıf nedeniyle Huawei Mate 40 Pro özellinde kullanılabiliyor. Halka yuvasında iken arka kameraya, açık iken de ön kameraya aydınlatma yapabiliyor.

Halka içerisinde 54 adet yüksek kaliteli LED birimi yer alıyor. Düşük-orta-yüksek şeklinde 3 farklı parlaklık seviyesine sahip olan halka kılıfın arkasında yer alan tuşu üzerinden kontrol ediliyor.

Tuş aşağı veya yukarı hareket ile uzun veya kısa basışlara duyarlı. Halkanın dikkat çekici tarafı ise uygulamayı açtığınızda kablosuz olarak enerji çekebilmesi. Halka için 69 Avro fiyat isteniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim