Anlık Bildirim

Nvidia, CyberPunk 2077’ye özel kart hazırlıyor: RTX 2080 Ti Super gelebilir

GPU devi Nvidia’nın Twitter’daki resmi hesabından yaptığı son gönderiler donanımseverleri heyecanlandırdı. Yeni paylaşım RTX 2080 Ti Super söylentilerinin yeniden alevlenmesine yetti.

Nvidia, CyberPunk 2077’ye özel kart hazırlıyor: RTX 2080 Ti Super gelebilir Tam Boyutta Gör

Yeşil ekibin Ampere GPU’ları konuşuladursun firmanın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım donanım tutkunlarının çeşit çeşit beklenti içerisine girmesine neden oldu.

CyberPunk 2077’nin oyuna özel bir kart çıkarmayı düşünmez misin sorusuna takipte kalın diyerek cevap veren Nvidia ayrıca bulanık da olsa bir görsel paylaştı. CyberPunk 2077’nin sarı temasına uygun renk hakimiyetine sahip görselde yer alan kartın kenarlarının sarı renkli olduğu görülürken RTX 20X0 aliesinde kullanılan soğutucunun temel olarak korunduğu görülüyor.

Tabi yeni ekran kartı denilince akla farklı sorular geliyor. Bir ihtimale göre model Ampere tabanlı olabileceği gibi aynı Titan Xp Collector’s Edition’da olduğu gibi mevcut kartlara göre biraz daha güçlü olabilir.

RTX 2080 Ti Super mi geliyor?

Hatırlayacağınız üzere normal Titan Xp’de yer alan GP102’nin tamamı açık halinin kullanıldığı Titan Xp Collectors Edition Galactic Empire, yerine göre GTX 1080 Ti’a %5-15 fark atarken cüzdandan çıkan miktarın neredeyse ikiye katlanmasını gerektiyordu. Eğer benzer bir hamleden söz ediyorsak uzun süredir beklenen, bir dönem de gelmeyeceği iddia edilen RTX 2080 Ti Super’den konuşuyor olabiliriz.

Dilerseniz olası teknik özelliklere göz atarak sözlerimizi noktalayalım. TU102’nin tamamı açık versiyonunun yer alacağı kartta 4608 CUDA birimine 576 Tensor çekirdeği eşlik edebilir. Bellek tarafında ise 16 Gbps’lik GDDR6 belleklerin tercih edilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5691 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rtx 2080 ti super, nvidia tu102 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim