Anlık Bildirim

Marvel'ın müslüman süper kahramanı beyaz perdeye geliyor

Sinematik evrenine yeni kahramanlar eklemeye devam eden Marvel, müslüman süper kahramanı Ms Marvel'ın beyaz perdeye geleceğini açıkladı. İşte Kevin Feige'in açıklamaları:
Marvel'ın ilk müslüman süper kahramanı Kamala Khan (Ms Marvel), sinematik evrene katılmaya hazırlanıyor. Marvel Stüdyoları'nın lideri Kevin Feige, geçtiğimiz günlerde BBC'ye verdiği bir röportaj sırasında Ms Marvel'ın yakında sinematik evrende ilk kez tanıtılacağını açıkladı.

Kamala Khan'ın, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Captain Marvel filminden sonra tanıtılacağını söyleyen Kevin Feige,"Şu anda Brie Larson'un başrolünü üstlendiği Captain Marvel filmini hazırlıyoruz. Çizgi romanlarda bir başka karakter Ms Marvel ise, Captain Marvel'dan ilham alan müslüman bir süper kahraman. Captain Marvel filminin ardından Ms Marvel'ı da tanıtmayı planlıyoruz." sözlerini kullanıyor.


Marvel çizgi romanlarında "Ms Marvel" takma adı daha önce birden fazla süper kahraman tarafından kullanılmıştı. Örneğin Brie Larson'un canlandıracağı Carol Danvers da bu kahramanlardan birisiydi. Ancak Carol Danvers daha sonra Captain Marvel takma adını kullanmaya başlamış ve Ms Marvel ismi de yeni ve genç bir kahrama geçmişti.

Ms Marvel isminin yeni sahibi olan Kamala Khan, Marvel çizgi romanlarında ilk kez 2013 yılında tanıtılmıştı. Pakistan asıllı genç bir süper kahraman olan Khan, aynı zamanda tanıtılmasından kısa bir süre sonra kendi serisine de sahip olmuş ve serinin çıkan ilk sayısıyla birlikte 2015 yılının Hugo En İyi Grafik Hikaye Ödülü'nü kazanmıştı. Marvel'ın kendine ait serisi olan ilk müslüman süper kahramanı Kamala Khan, şu anda çizgi romanlarda önemli bir yere sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16999 kez okundu.
53 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
marvel, marvel sinematik evreni ve
3 etiket daha kamala khan ms marvel Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim