Anlık Bildirim

Makyajlı Opel Corsa, 100 kilometrede 3.5 litre yakıt tüketecek

Uzun zamandır beklenen ve Opel Almanya sitesinin yanlışlıkla da olsa çok kısa bir süre önce resimlerini yayınladığı makyajlı Opel Corsa sonunda ortaya çıktı.Makyajlı modelin yeni motorları ve şasi geliştirmeleri 12 ay önce açıklanmış olsa da modelin tasarımındaki değişiklikler hakkında net bir bilgi bulunmuyordu.

Ön ve arka tasarımında ufak değişiklikler yapılan modelin tasarımı Yeni Meriva ve Astra'ya benzetilmeye çalışılmış. Makyajlı modelle birlikte müşterilere 6 farklı yeni jant seçeneği de sunuluyor. Otomobilin iç mekanındaki en önemli değişiklikler olarak ise Touch&Connect Navigasyon sistemi ve kokpitte kullanılan malzeme kalitesinin arttırılması olarak göze çarpıyor. Ayrıca yeni Corsa sahibi olmayı düşünen müşterilerin karşısına şimdiki donanımlardan farklı olarak 'Color Line Series' ismi verilen yeni bir donanım çıkacak.

Başlığımızdaki iddialı yakıt tüketim değeri ise tekrar güncellenen 1.3 litre hacmindeki CDTI dizel motordan geliyor. 95 beygir güç üretebilen motorun yakıt tüketim değeri, 3 kapılı versiyonda start-stop sistemi sayesinde ortalama 3.5 litre/100 kilometre değerine çekilebilmiş. 5 kapılı versiyonun ortalama yakıt tüketimi ise 3.6 lt/100km olarak belirtilmiş. Yakıt tüketimi bu kadar iddialı olan makyajlı Corsa'nın emisyon değeri de geliştirilmiş: 3 kapılı versiyonda 94 gram/kilometre, 5 kapılı versiyonda ise 95 gram/kilometre. EcoFlex Corsa'ların şehir içi tüketim değeri de 100 kilometrede 4.6 litreden 4.2 litreye çekilmiş.

Bu çevreci ve ekonomik modelin 2011 Haziran ayında bütün Avrupa'da satışa çıkarılması planlanıyor. Fiyatları ise henüz belli değil.

Makyajlı Opel Corsa
Makyajlı Opel Corsa
Makyajlı Opel Corsa
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim