Anlık Bildirim

İşte karşınızda OnePlus 6

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisini 16 Mayıs'ta tanıtacak. Lansmana iki gün kala OnePlus 6'nın yeni görselleri ve fiyat etiketi sızdırıldı.
Birkaç gün içinde OnePlus 6'nın resmi olarak duyurulması bekleniyor ancak görünen o ki cihaz tanıtılana kadar sızıntılar durmayacak. WinFuture.de adlı internet sitesi, yaklaşan akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren yeni görsellerini ve potansiyel fiyat etiketini paylaştı.
Yayınlanan görsellere bakılırsa akıllı telefon cam ya da en azından yansıtıcı malzemeden yapılmış bir arka panele sahip olacak. Belki de sadece render'lar böyle görünüyordur, kesin olarak bir kanıya varmak zor. Bunun dışında OnePlus 6'nın daha önce de doğrulandığı gibi çentikli tasarımla geleceğini görüyoruz.

OnePlus 6'nın fiyatı ne kadar olacak?

Fiyat konusuna gelecek olursak; WinFuture.de telefonun 519 euro başlangıç fiyatına sahip olabileceğini iddia ediyor. Yani yaklaşık 620 dolar civarında bir paradan bahsediyoruz. Her halükarda bu bilgilerin spekülasyonlardan ibaret olduğunu unutmamak gerek.
Neyse ki telefonun 16 Mayıs tarihli lansmanına iki gün kalmış durumda ve tüm detayları resmi ağızdan öğrenebilmemiz için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13804 kez okundu.
39 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim