Anlık Bildirim

İşte Apple TV+'ın çıkış tarihi ve fiyatı

Dijital yayın servislerinde rekabet kızışmaya devam ediyor. Apple'ı kendi platformu TV+ da önümüzdeki aylarda resmen piyasaya sürülecek.
Apple'ın merakla beklenen dijital yayın platformu TV+ için yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bugün Bloomberg tarafından yapılan habere göre Apple TV+, önümüzdeki kasım ayında çıkışını gerçekleştirecek. Bloomberg ayrıca yeni servisin 9,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürüleceğini söyledi.

Apple TV+'ın fiyatı Disney+'ın 6,99 dolarlık fiyatına göre daha yüksek olmuş. Netflix'in ABD fiyatına göre ise biraz daha düşük. Ancak 10 dolarlık fiyatın Türkiye'ye nasıl yansıyacağını şu an için bilemiyoruz. Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma yapılmazsa Apple TV+'ın ülkemizde işi zor olabilir. Apple'ın internet sitesindeki bilgilere göre TV+, sonbahar aylarında ülkemizde de yayınlanacak.

Financial Times tarafından yapılan habere göre Apple, orijinal içerikleri için şu ana kadar tam 6 milyar dolarlık bir yatırım yapmış durumda. Apple TV+'ın çıkış gününde şu dizi ve filmleri içermesi bekleniyor:

  • The Morning Show: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carell (Drama/Komedi)
  • Amazing Stories: Steven Spielberg (Antoloji)
  • See: Jason Momoa ve Alfre Woodard (Bilim Kurgu)
  • Home: Belgesel serisi

TV+'ın en azından ilk aşamada çok fazla orijinal içeriğe sahip olmayacağını söyleyebiliriz. Platformun orijinal içerik haricinde neler sunacağı da çok önemli olacak. Apple'ın daha fazla aboneye ulaşmak için bir aylık ücretsiz abonelik gibi kampanyalar yapması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7266 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, disney plus ve
2 etiket daha apple tv+ Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim