Anlık Bildirim

İlk global çevrimiçi müzik servisi Deezer, ülkemizde resmi olarak yayına başladı

İlk global çevrimiçi müzik servisi Deezer, ülkemizde resmi olarak yayına başladı


İnternetin daha kolay erişilebilir olması, klasik müzik araçlarının yerine internet üzerinden müzik dinlemeyi popüler hale getirdi. Bugün internet üzerinden çevrimiçi müzik hizmeti veren pek çok firma var. Bunlar genelde bölgesel olarak yayına başladı ve sonrasında global pazara açılma yolunu tercih etti. Ancak bu konuda hızlı davranarak ilk global çevrimiçi müzik servisi ise Fransız Deezer oldu.

Deezer bir süredir ülkemizde kısıtlı bir katalog ile test yayınını sürdürmekteydi. Firma Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ve Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) ile geçtiğimiz günlerde ortak lisans sözleşmelerini karşılıklı olarak imzaladı ve resmi olarak bugün yayına başladı.

Müziğin kalbine hoş geldin, Türkiye sloganını kullanan Deezer, 182 ülkede 10 milyon aktif kullanıcıya sahip ve 25 milyondan fazla şarkı sunuyor.

Deezer'a web üzerinden, mobil platformlardan, akıllı televizyonlardan, otomobil müzik sistemlerinden erişilebiliyor ve üyelik durumuna göre oynatma listelerini komple indirme imkanı da sunuyor. Şarkıların kalitesi ise 320kb/s seviyesinde. 

Deezer üç farklı üyelik tipi sunuyor. Discovery  Üyelik, web üzerinden ilk 4 ay ücretsiz, mobilde ilk 15 gün ücretsiz, ayda 60 saat ile sınırlı, reklamlı müzik dinleme keyfi sunuyor. Premium Üyelik aylık 4.99TL'ye web ve mobil üzerinden reklamsız ve sınırsız erişim sunuyor. Premium + Üyelik ise web ve mobil üzerinden reklamsız ve sınırsız erişim sunuyor ayrıca listeleri indirerek çevrimdışı da dinleme imkanı veriyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2207 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim