Anlık Bildirim

iPhone sonunda USB-C bağlantı noktasına kavuşuyor

Son haberlere bakılırsa Apple, iPad Pro'da olduğu gibi iPhone'da da USB-C teknolojisine geçiş yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl piyasaya sürülecek iPhone'larda Lightning yerine USB-C portu görebiliriz.
Apple'ın bu yıl çıkaracağı iPhone'larda USB-C bağlantı noktasına yer verebileceği söyleniyor. Japon Macotakara sitesi Cupertinolu şirketin 2019 model iPhone'larda tıpkı iPad Pro'da yaptığı gibi Lightning yerine USB-C portu kullanabileceğini iddia etti.
Yayınlanan raporda, Apple mühendislerinin referans tasarım aşamasına henüz ulaşmadığı yazıyor. Yani bu da demek oluyor ki USB-C bağlantı noktasına sahip iPhone'ların bu yıla yetişmeme ihtimali var. Bu tabloya göre 2020 model iPhone'larda görmemiz daha muhtemel gibi duruyor.

iPad Pro'dan sonra sıra iPhone'larda

Apple, Lightning konektörünü 2012 yılında tanıtmış ve o dönem Phil Schiller tarafından “gelecek yıllar için yeni konektör” olarak nitelendirilmişti.
En son iPad Pro modelinde USB-C teknolojisine geçildiğinde ise Apple "Yeni USB-C bağlantı noktası, Lightning konektörünün yerini alarak iPad Pro’nun güçlü özelliklerine yenilerini ekliyor" ifadesini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7888 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, lightning ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim