Anlık Bildirim

iPhone kamerası üzerinde 800 kişi çalışıyor

Dünyanın en değerli teknoloji firması Apple, Charlie Rose'un yaptığı haber dizisinin gösterdiği kadarıyla iPhone modellerinin kamera gelişimi üzerinde büyük bir ekip çalıştırıyor.
Yahoo'nun sahibi olduğu fotoğraf platformu Flickr'ın verilerine göre 2015'in en popüler kameraları arasında başı çeken iPhone ailesi, bu popülerliği ve beğenilen yüksek video ile fotoğraf kalitesini arkasında yer alan büyük bir ekine borçlu.
Amerika merkezli "60 Minutes" programı kapsamında Tim Cook ile önemli röportaj gerçekleştiren ve şirketin gizli geliştirme merkezlerine giriş yapma şansı tanıyan Charlie Rose, iPhone'lar hakkında oldukça dikkat çeken bir bilgiyi ortaya çıkarttı.
Bu kapsamda Graham Townsend'in başında bulunduğu iPhone kamera test laboratuvarına da giriş yapıldı ve sadece iPhone kamera teknolojileri üzerinde tam 800 mühendisin (Bu kişiler başka departmanda görev yapmıyor!) çalıştığı öğrenildi. Townsend tarafından verilen bilgiler arasında oldukça ufak boyutlarına rağmen her iPhone kamera modülü içerisinde 200'den fazla parçanın olduğunu da dikkatleri üzerine çekerken, tur kapsamında Apple'ın kameraları farklı ışık koşullarında test ettiği deneme alanı da görüntülendi.
Uzun zamandır kamera performansları ile beğeni toplayan iPhone modelleri, konunun açıkça gösterdiği üzere bu seviyeyi büyük bir geliştirme ekibi ile elde ediyor. Sadece kamera için bu kadar fazla emeğin harcanması ise şirkete olan hayranlığı arttırıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7284 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, kamera
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim