Anlık Bildirim

iPhone Xs Max patladı!

iPhone X'den sonra iPhone Xs Max de tatsız bir kaza ile gündeme geldi. Josh Hillard isimli bir kullanıcının iPhone Xs Max'i cebindeyken aniden patladı ve küçük bir yangına sebep oldu.
Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 12.1 güncellemesi alan bir iPhone X'in patlaması ile gündemi bir hayli meşgul etmişti. Görünüşe bakılırsa Amerikalı teknoloji devi için zor günler hala geride kalmış değil. Zira tıpkı öncekine benzer yeni bir iddia daha Amerika'nın Ohio eyaletinde yaşayan Josh Hillard isimli bir kullanıcıdan geldi. Üstelik bu sefer olayın baş kahramanı Apple'ın Eylül ayında tanıtmış olduğu iPhone modellerinden en pahalı ve en geniş ebatlı olan iPhone Xs Max.
Hillard'ın açıklamalarına göre henüz 3 hafta önce satın almış olduğu iPhone Xs Max'i arka cebinde dururken ansızın yeşil ve sarı dumanlar yayarak yanmaya başlamış, ardından da patlayarak küçük çaplı bir yangına sebep olmuş. Yanan kıyafetlerini hızlıca çıkarabilmek için çok stresli dakikalar geçirdiğini dile getiren Hillard, neyse ki kazayı küçük yaralarla atlatabilmiş.
iPhone Xs Max patladı!
 

Tüm bunların yanı sıra Hillard'ın açıklamalarına göre Apple çalışanları krizi başarılı bir şekilde yönetememişler ve ona karşı çok ilgisiz davranmışlar. Cihazını yeni bir tanesiyle değiştirme konusunda oldukça yavaş ve umarsız davranan yetkililer, yaşananlara karşı da oldukça kayıtsız kalmışlar.
Maddi zararının karşılanması için Apple'a başvuruda bulunmuş olan Hillard, yaşamış olduğu kazada hem fiziksel hem de ruhsal olarak hasar aldığı gerekçesiyle tazminat davası açmaya da hazırlanıyor.
Yapılan açıklamalara göre Apple da konuyla ilgili yoğun bir soruşturma başlatmış durumda. Umarız yaşananlar yalnızca bununla sınırlı kalır ve başka hiçbir iPhone Xs Max kullanıcısı zarar görmez. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10451 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone patlama, iphone xs max ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim