Anlık Bildirim

iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı

Apple’ın bugüne kadar iPhone 7 adıyla anılan yeni akıllı cihazı hepimizi ters köşeye yatırabilir. Zira sızdırılan son kutu fotoğraflarına bakılırsa telefonun ismi iPhone 7 değil, iPhone 6 SE olacak.
Uzun süredir internette yayınlanan sızıntı niteliğindeki görsellerle karşımıza çıkan yeni nesil iPhone’un isminin iPhone 7 olacağı ve 2 ya da 3 farklı modelle birlikte geleceği ifade ediliyor. Ortaya çıkan son fotoğraflara bakılırsa Apple hepimizi şaşırtarak ters köşeye yatırabilir.
Çin merkezli sızdırılan ve yeni iPhone’a ait olduğu belirtilen cihaz kutularının taslak tasarımları üzerinde beklentiler doğrultusunda iPhone 7 yazmaması akılları iyice karıştırdı. Zira kutu görsellerinde iPhone 6 SE yazısı net şekilde okunabiliyor. Her ne kadar fotoğrafların montaj olduğuna dair net kanıtlar yer almasa da profesyonel bir Photoshop düzenlemesi olabilme ihtimali de mevcut.

Apple eylül ayında sürpriz yapabilir mi?

Diğer taraftan geride bıraktığımız mart ayında iPhone SE modelini tanıtan Apple’ın aradan geçen birkaç aylık süre sonrasında yine SE serisini devam ettirmesi doğrusu kulağa çok mantıklı gelmiyor. Kulislerde konuşulanlara göre Apple’ın iPhone 7'nin yanı sıra daha düşük donanım özelliklerinde ancak uygun fiyata sahip bir modeli, yani iPhone 6 SE’yi piyasaya süreceği fakat bunun önümüzdeki senenin mart ayında gerçekleşeceği ifade ediliyor.
iPhone 7'yi unutun: iPhone 6 SE'ye ait olduğu iddia edilen kutu fotoğrafları sızdırıldı
 
Yaklaşık bir ay önce yayınladığımız, Almanya’da yayın yapan Apfelpage web sitesinin yine Çin merkezli kaynaklara dayandırdığı habere göre herkesin iPhone 7 olarak nitelendirdiği yeni cihazın isminin sürpriz şekilde iPhone 6 SE olacağını, kutuların ise basılmaya başlandığı iddiasını sizlere aktarmıştık. Bakalım yayınlanan son fotoğraflar gerçek mi yoksa sadece bilgi kirliliği yaratmak için ortaya atılan sahte tasarımlar mı…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22899 kez okundu.
33 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
3 etiket daha iphone 7 pro iphone 6se Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim