Anlık Bildirim

GTA5 NaturalVision: Evolved isimli mod, GTA 5’e remaster dopingi getiriyor

Epic Games tarafından geçtiğimiz hafta ücretsiz olarak verilen GTA 5, halen daha oldukça popüler. GTA 5 için geliştirilen bir mod ise oyunu görsel anlamda bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

GTA5 NaturalVision: Evolved isimli mod, GTA 5’e remaster dopingi getiriyor

Epic Games’in geçtiğimiz hafta ücretsiz olarak dağıttığı Grand Theft Auto 5, şirketin bu hamlesiyle neredeyse bütün ilgiyi tekrar kendi üzerinde toplamıştı. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılından beri 130 milyon kopya satan oyun, modderların da üzerinde yoğun mesai harcadığı yapımların başında geliyor.

Razed isimli modderın bir süredir üzerinde çalıştığı ve zaten güzel görünen oyunu, görsel anlamda daha üst seviyeleri çıkartmayı hedefleyen GTA5 NaturalVision: Evolved için bir karşılaştırma videosu yayınlandı. YouTube’da faaliyet gösteren GTA Lab isimli sayfanın yayınladığı videoda oyunun modlanmamış hali ile GTA5 NaturalVision: Evolved’a yükseltilmiş halinin videosunu izleyebiliyoruz.

GTA 5’i görsel olarak oldukça üst seviyelere taşımayı hedefleyen modun belki de en dikkat çekici özelliklerinden biri ise ışın izleme destekli aydınlatma efektleri. Oyunun grafiksel iyileştirmelerini gösteren bir başka video ise geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Henüz, herkese açık bir sürümü bulunmayan mod için yeni gelişmeler ortaya çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. O vakte kadar aşağıdaki videoların GTA5 NaturalVision: Evolved ile bizlere neler sunulacağı hakkında küçük bir fikir vereceğini düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27301 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5 grafik modu, gta 5 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim