Anlık Bildirim

Zen mimarisinin son kullanıcı tarafında tepe modellerinin konumlandırıldığı Ryzen Threadripper ailesi 3. nesille güncellenmek üzere. Yüksek performansa ihtiyaç duyanların heyecanla beklediği modeller bu sefer bir e-perakendecinin sitesinde ortaya çıktı.

Ryzen Threadripper 3970X

Vietnamlı teknoloji e-perakendecisinin sayfalarında gün yüzüne çıkan Ryzen Threadripper 3970X para birimleri arasında dönüşüm yapıldığında 1200 dolar civari bir fiyata sahip görünüyor.

AMD’nin 32 çekirdekli Threadripper modelinin fiyatı sızdı Tam Boyutta Gör

Yer tutucu olarak da geçen bu fiyatlandırmaların genel olarak MSRP’den daha yüksek olduğunu göz önünde bulundurursak daha düşük fiyatlarla karşılaşmamız olası. Diğer taraftan Ryzen Threadripper 3960X modeli ise yeni bir model olarak beliriyor. 24/48 konfigürasyonundaki yonganın fiyat bilgisi ve diğer detayları henüz bilinmiyor.

AMD’nin 32 çekirdekli Threadripper modelinin fiyatı sızdı Tam Boyutta Gör

Eğer fiyatlar sızan bilgilerde olduğu gibi gelirse modelin 2. nesildeki Threadripper 2990WX’in 1800 $’lık fiyatından 600 dolar daha düşük seviyeden Zen 2 mimarisi ve PCIe 4.0 ile oldukça rekabetçi olacağını söyleyebiliriz. Anlaşılan o ki AMD 1. nesilden 2. nesile geçişteki daha düşük fiyattan daha yüksek performans politikasını daha da ileriye taşımayı planlıyor.

Daha da önemlisi ise Intel’in bu fiyatlandırma ve performans artışı karşısında nasıl bir strateji izleyeceği. Zira firma 18 çekirdekli işlemcisini 2553 dolardan 1333 dolara düşürmüştü. Halen bazı rotüşler daha geniş pazar paylarına ulaşabilmek için faydalı olacağa benziyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6746 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd ryzen threadripper 3970X, AMD Ryzen Threadripper 3960X ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim